De ‘pot’cast

 

The Sanseveria

Twee vrouwen met een scherpe maar milde tong die hun mening over de actualiteit met elkaar delen. Interessanter kunnen we een podcast niet maken. We spreken in elke podcast naar elkaar toe, we stellen elkaar vragen, geven antwoorden op elkaars vragen. De tekst van elke podcast kan je integraal terugvinden op deze blog. De podcasts zijn dus kort, begrijpelijk en makkelijk tussendoor te beluisteren. Tenminste, dat zijn ze op dit moment, wanneer we er aan beginnen. We kunnen natuurlijk niet voorspellen hoe lang de podcasts en blogberichten worden zodra we op dreef zijn en/of op ons paard zitten natuurlijk.

De Potcasts kan je vinden via deze link: https://feeds.buzzsprout.com/1245659.rss

 

Interesses en expertise

Maja

Heeft kennis van en voorliefde voor: taal, psychologie, media, literatuur, cultuur, persoonlijke groei, interessante verhalen, kamerplanten, rascisme, feminisme, maatschappelijke trends, binnenlandse politiek en the bigger picture.

Kathleen

Officieel opgeleid als psycholoog. Zichzelf opgeleid als schrijver. De liefde gevonden in mildheid, authenticiteit, zelfreflectie, responsiviteit, dansen, gezondheidszorg en maatschappelijk debat.